Autocad Tutorial :How to remove “Produced by an Autodesk Educational Product”

2 03 2011

>

Kadang-kadang dapat drawing cad dari client mesti nampak msg “Produced by an Autodesk Educational Product” masa nak plot. Takkan laa nak plot dgn word tu sekali kot kan? Aku try copy and paste kat new layout pn sama jgk. So google punya google aku dpt cara utk remove word ni.

Ni cara dia:

1. Buka dwg y bermasalah tu
2. Taip dxfout kt command prompt cad tu
3. Save dxf kat desktop(tmpt y senang access)
4. Kemudian taip dxfin kt command prompt cad
5. Browse file y dah di save kat step 3 td
6. Save file tu as dwg.

Settle…..
Tiba2 teringat kat arwah tok wan aku y selalu menyakat aku masa kecik dl. Al-Fatihah…

About these ads

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: